2010. július 14., szerda

7 hónapos a Művésznő
Nádja maci életének 7. hónapjához érkeztünk, és kérem szépen, egyre inkább felszínre kerül a kis hercegnő személyisége.

Hogyan tudnám jellemezni, azt hiszem nem lesz egyszerű eset (nem esik messze az alma a ... c. közhely illik ide), akaratos, sőt iszonyat erős akaratú, ravasz, gyors, dührohamot is képes kapni, ha valami nem úgy történik ahogy ő szeretné, de ezt csak igazán indokolt esetben.

Továbbra is csodájára járnak, mert mindezek mellett, hihetetlenül nyugodt,kiegyensúlyozott, mosolygós, "cseverészős" kisbaba.
Nagyon érdekes természete van, napról napra új tulajdonságokat fedezek fel, nagyon élvezem, persze azt is, hogy a mozgása, beszéde stb. fejlődik, de az hogy a személyisége, a képességei, és napról napra önállóbb lesz, hát ez lenyűgöző.

Gurulva közlekedik, és bármeddig képes gördülni, csak néha kósza játékok eltérítik az úticéltól, apró kezeivel, babrál, csípked, szedeget, markol, kis szájával mindent kóstolgat, szóval egy veszélyes korszak következik, de odafigyeléssel majd átvészeljük, rengeteg izgalom áll előttünk, például: ülés, állás, totyogás, első szavak, homokozás, bábszínházba menés, biciklizés, babaház építés, ...........Színművészetire felvételizés,,,, (na jóóóó még van időnk , ne szaladjunk előre, ennyire, majd még ezermillióképpen alakul, és ez csak vicc volt, sokan szeretnék konzerválni ezt az állapotot, amíg ilyen picik, én nem, se hátra se előre, se megállni nem akarok, ahogy történik és zajlik pont jó, rendkívül izgalmas és szeretetteljes...

2 megjegyzés:

  1. Uff, az a nézés a tányér fölött nem pihe, majd figyeljünk, hogy Teodóra császárnővel csak szigorúan ellenőrzött körülmények között találkozzanak! :)

    VálaszTörlés
  2. igen súlyos, extra veszélyes nőszemélyek...

    VálaszTörlés