2011. április 12., kedd

Nádja az öntudatos baba





Igen, Nádja egy öntudatos és egyre önállóbb kis portéka, amit csak szeretne megkaparint, magával ránt, széttép, porba taszít, de rengeteg gondoskodó ösztön is van benne, újabban babázik, babakocsit tologat, kis plüss állatokat etet, főzőcskézni tanul.

Nem mellesleg igazi nő is, imádja a különböző csecsebecséket, pl., karkötőt a fejére rakni, nyaklánc a nyakába, de a cipőkkel a szájában közlekedik, rúzsozni is szeretne és kávét is követel néha, de ezzel még picit várunk. Nyüzsög,szervez, csivitel, elbűvöl, szimpatikus embereket gyűjt magának, amolyan kis Nádja udvartartás félét, a parkokban könyvtárban, boltban.
Nem szereti, ha nem rá figyelnek, egy és osztatlan rajongást igényel, és irtó hálás, aranyos kis gyöngy fogait megvillantja, hajacskája kunkorodik, lábacskái, most alul vékonykák, combnál dundikák, kacsázva szalad, magasságra nem nő, de pocakocska van, kis baba pókhas, ami néha előre húzza és elterül a királynő, de ő a legnagyobb büszkeséggel folytatja útját, sírni ritkán látni, akkor is zavarja, ha a kíváncsi tekintetek őt kémlelik,a rettenthetetlen Nádja Mackókirálynőt!

2 megjegyzés:

  1. Roppant komolyan veszi ezt a királynődolgot, született uralkodó. Akkor a legaranyosabb, amikor kegyet oszt.:)

    VálaszTörlés
  2. Szia! irod még a blogodat? milyen egyedül nevelni a gyereket? en is babát várok, most leszek elvileg 7hetes..az apuka természetesen nem tud róla, szerinted elmondjam neki? vagy egyáltalán megtartsam a gyereket?

    VálaszTörlés