2010. április 25., vasárnap

Critical Mass és Mums, Nádja is ott volt

Természetesen, Nádja babával részt vettünk, a Critical mass mellett megrendezésre kapcsolódó, illetve abba aktívan kapcsolódó és az eseményen bele is folyó Critical Mumson. Eredetileg, csak a kritikus anyák felvonulását terveztük, délutáni levezető programként, de a későbbiekbő kiderül, hogy végül, szinte két legyet ütöttünk egy csapásra.

Nádjával tegnap a Critical Mumson!!! fotók, emelés, lehet böngészni, több is van!!!!!! new generation!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

http://indafoto.hu/dorkaacriticalmomson/image/7586949-aee01821/user

http://indafoto.hu/dorkaacriticalmomson/image/7586943-a674fc2a/user

sőt a Millenárisba is voltunk a Könyvfesztiválon, ahol kapott Nádja dedikált Ringató könyvet, ringatózott az óriás éneklős-mondókás megmozduláson, játszott és feküdt a fűbe Farkaskával, onnan gyalog babakocsival Budán vissza a Lánchídon, ott már vonult át a Critical Mass, amin eddig mindig részt is vettem, így is jó hangulata volt, mi oldalt a hídon szembe a bringásokkal át, aztán Andrássy, babakocsis kismamákkal erősítve a Critical Mumsot, amin elég kevesen voltunk, szembe avval, hogy mennyi babakocsis van, ki a ligetbe 35 000 bringás és a babás gyerekesek, előbbieknek bringa, nekünk babakocsi vagy gyerek emelés, háááááááát óriási élmény volt. A képeken Nádja mellett, Dorka baba is látható!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése