2010. április 13., kedd

sikít, rúgkapál és gombszemeket meresztget 4 hónapos a királynő

Kis 4 hónapos királynő egyre jobban husisodik, sonkásodik, kis pofazacskót is növesztett, és a gombszemeit is hatalmasra tudja nyitni, apró kis kezein a körmök villámgyorsasággal nőnek, amit még mindig félve, remegve merek vagy sokszor inkább nem is merek levágni!

Minden irányba és minden értelemben fejlődik, új produkció a saját hangjának felfedezése, sikít, rikolt, kiabál, áriázik, szirénázik, édes nagyon, de ma reggel 6 kor következett be egy ilyen kis éneklés, ami kevésbé volt élvezetes.

Beindult a fogzás, szenved, fáj neki, kiabál, rikolt, apró kezeivel húzkodja be a az ujjaimat a szájába, hideg rágókát szopogat, nyekereg, karamell ízű gyógynövényes dologéllal kenem, ma kap borostyán láncot és remélem minél gyorsabban átvészeljük és nem utolsósorban elkerülhetőek lesznek a különböző lidocainos, gyógyszeres, fájdalomcsillapítók.

Természetesen a társasági életben való aktív részt vétel sem maradhatott ki Nádja macikirálynő életéből, mint ahogy az aktuális trendnek megfelelő öltözködés és felkészülés a tavaszi és a nyári szezonra.
Voltunk és járunk baba mama tornán, mondókás foglalkozáson. Sétáltunk, túráztunk, babakocsit cibáltunk (és néhol fűben feküdtünk), Városligeten, Gellért hegyen, Kopaszi gáton (sokszor), Millenáris parkban, Károlyi Kertben, standard MÜPA kör...

Kulturális megmozdulás a sajnos egyre gyengébb Sajtófotó kiállítás volt, de evvel legalább királynő első Múzeum látogatását is.

Vendéglátóipari egységek terén látogattuk, ettem, enni vagy inni próbáltam kisebb nagyobb sikerrel a néha üvöltő néha pedig angyalian nyugodt baba mellett: Gödör (3x), Ráday több helyszín, kifőzdék, Művész kávézó...

Shoppingolás sem maradhatott el, H&M, nagy kedvencünk lett amióta tudjuk, hogy lehet bent szoptatni is, babaszobában, turkáltunk, csodás kis tavaszi topánkákat, virágos és pöttyös kalapkákat szereztünk be, amelyeket természetesen, amint aktuális lesz hozzá az időjárás, be is mutatunk!

Vendégek hosszú sora, bajos lenne mindnekit felsorolni, fix embereink, mert tudom némelyikük olvassa és illik már őket megnevezni, említeni: Fati , aki végig segtíett a terhesség alatt, és most is, Teri, Juli (ez előző két lány testvérek, ők azok akik azt esti órákban is vállalják és akikre merem is hagyni a királynőt), 86 éves papa, aki még mindig kicsoszog nekünk a piacra, Kati, Réka, anyu és Gabi (a hugom) néha és végül,de nem utolsósorban : Cucu, alias Ildi, blogos nevén Belinda, aki hoz visz minket autóval, ha a projekt azt kívánja, szórakoztat, kiül velünk, ebédfőzéses feladatokat is vállal és köt, horgol rendületlenül...

Ugye, nem is unalmas egy 4 hónapos baba és főleg anyukájának az élete?! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése